20 april Kempische banenmarkt: meld uw bedrijf aan!

27 maart 2017 - 2 minutes read

De arbeidsmarkt trekt aan. Dat is een duidelijk gegeven. U heeft meer vacatures en wellicht merkt u ook dat er minder reacties zijn van werkzoekenden. “Als ie maar gemotiveerd is!’ is een kreet die wij steeds vaker horen.

Op donderdag 20 april organiseert Kempenplus een grote banenmarkt in het Pius X college voor álle werkzoekenden in de regio. Dit is de uitgelezen kans om u als werkgever te presenteren en in gesprek te gaan met gemotiveerd nieuw talent. Voorgaande jaren hebben we tijdens deze bijeenkomsten veel succesvolle matches kunnen maken.

In tegenstelling tot voorgaande edities is gekozen voor Pius X als locatie vanwege de ruimte.
Deze biedt voor u als werkgever meer gelegenheid om uzelf te presenteren. Zo zijn er ook mogelijkheden om bijvoorbeeld een presentatie te geven over uw bedrijf en het werk. Of kunt u eigen producten bij de ‘stands’ laten zien. De markt vindt plaats in de grote aula van het college tussen 15.00 tot 19.00 uur.

De Kempische banenmarkt is geopend voor álle werkzoekenden, dus ook de baanveranderaars en schoolverlaters. Op die manier willen we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in De Kempen bij elkaar brengen en vooral ook met elkaar in gesprek brengen.

Heeft u interesse om deel te nemen?
Vraag naar de mogelijkheden om uw bedrijf en/of uw vacatures te presenteren aan een van onze accountmanagers of meld uw bedrijf direct aan via info@kempenplus.com.
Graag aanmelden voor 12 april a.s. Vacatures kunt u melden tot 17 april.
We hopen u 20 april te mogen verwelkomen, tot dan?!