Ons team

Kempenplus staat onder leiding van projectmanager François Baudoin, die namens ISD, UWV, WVK de aansturing verricht. De dagelijkse leiding is in handen van senior accountmanager Jeroen Wissink. Verder telt Kempenplus twee matchers,  Peggy Schönhoff en Ton Bazelmans en vijf accountmanagers/adviseurs (Maud de Gouw,  Evelijne van den Langenberg, Sanne van Hintum, Jeroen Wissink en Judith Sluys).

Jeroen Wissink

studeerde commerciële economie en werkte onder meer bij uitzendbureau Randstad, werving- en selectiekantoor Michael Page en uitzendbureau Unique voordat hij in Bladel van start ging.

‘Ik ben voortdurend in contact met ondernemers en gewend om te denken vanuit hun belang.’

Maud de Gouw

studeerde commerciële economie en werkte als intercedente bij Randstad uitzendbureau Work4Women. Bij Kempenplus heeft ze een duidelijk doel voor ogen:

“Wensen van lokale ondernemers concreet vertalen en tegelijkertijd mensen via een mooie baan weer een plek geven in de maatschappij.”

Jacqueline Musters

Na de zomervakantie is Jacqueline voor 20 uur per week bij Kempenplus begonnen als Accountmanager met de focus op vraag en aanbod bij elkaar te brengen in de gemeente Oirschot, Oost- West- en Middelbeers. Verder werkt ze (alweer bijna 9 jaar) als accountmanager bij de WSD-groep en is ze daar met veel plezier jongerencoach. Ze heeft veel zin in haar nieuwe rol binnen Kempenplus. Samenwerken loont altijd!

Peggy Schönhoff

Heeft ruim 7 jaar ervaring in de uitzendbranche en is als reïntegratieadviseur ook bijna 7 jaar actief geweest. Peggy zet de kandidaat en zijn of haar kwaliteiten graag centraal bij het zoeken naar de juiste match tussen vraag en aanbod.

“Wat op papier soms niet lijkt te passen, kan in de praktijk een prima match zijn! Door vraag en aanbod goed op het netvlies te hebben, kunnen we die match ook maken. Op die manier kunnen we kandidaten een nieuwe start geven op de arbeidsmarkt en onze opdrachtgevers voorzien van goed gemotiveerde nieuwe medewerkers.”

Evelijne van den Langenberg

studeerde na haar HBO-opleiding Personeel en Organisatie Beleid- en Organisatiewetenschappen aan de Tilburg University. Als accountmanager richt zij zich vooral op zorg/zakelijke werkgevers.

“Dankzij Kempenplus krijgen werkgevers meteen goede kandidaten aangereikt met wie ze in gesprek kunnen.”

Judith Sluys

volgde de HBO-opleiding Personeel en Arbeid en heeft bij Kempenplus Techniek, Transport en Logistiek als speerpunten.

“Door vanuit één punt te opereren kunnen we snel schakelen en zorgen voor maatwerk.”

Ton Bazelmans

studeerde commerciële economie en was jarenlang (zelfstandig) financieel adviseur. Bij Kempenplus richt hij zich vooral op de aansluiting van talentvolle bijstandsgerechtigden op de arbeidsmarkt.

“Daarbij ga ik, net als een werkgever, doelgericht te werk. Daarnaast vind ik het prachtig om mensen weer zelfstandig, zelfredzaam en uitkeringsonafhankelijk te zien worden. Elke goede match is voor mij dan ook een feestje.“

Sanne van Hintum

Sanne van Hintum heeft na haar studie Commerciële Economie gewerkt bij Tempo Team.

Hier heeft ze de Kempische arbeidsmarkt leren kennen vanuit de functie van intercedente maar ook als re-integratie- en outplacement consulente.

Nu werkt ze als detacheringsconsulente bij WVK Groep waar ze medewerkers begeleidt. Daarnaast richt zij zich vanuit Kempenplus vooral op nieuwe werkmogelijkheden voor mensen met een arbeidsbeperking.

“Het gaat erom dat de juiste persoon op de juiste plek komt”

Bouke van Grootel

Zij ondersteunt het Kempenplus team vanuit het onderwijs, met name wat betreft de bemiddeling van leerlingen vanuit de praktijkschool.
Via het Pius X College heeft ze de nodige ervaring opgedaan met arbeidstoeleiding en bemiddeling. Haar achtergrond als maatschappelijk werker en de combinatie met het onderwijs maken dat aandacht voor de persoon centraal staan. Samenwerken, netwerken en luisteren zijn sleutelwoorden om te komen tot een juiste match.