De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Heb je als ondernemer vragen? Neem dan contact op met een van de adviseurs van het Werkgeversservicepunt De Kempen.

 • Arbeidsmarktupdate januari 2024

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van januari 2024.

 • Arbeidsmarktupdate oktober 2023

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van oktober 2023.

 • Arbeidsmarktupdate mei 2023

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van mei 2023.

 • Arbeidsmarktupdate december 2022

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van december 2022.

 • Arbeidsmarktupdate september 2022

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van september 2022.

 • Arbeidsmarktupdate februari 2022

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van februari 2022.

 • Arbeidsmarktupdate november 2021

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht inzake november 2021.

 • Arbeidsmarktupdate juli/augustus 2021

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht inzake juli/augustus 2021.

 • Arbeidsmarktupdate mei/juni 2021

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht inzake mei/juni 2021.

 • Arbeidsmarktupdate maart/april 2021

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijkt deze ontwikkelingen en brengt de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht inzake maart/april 2021.

 • Arbeidsmarktupdate januari/februari 2021

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Het werkgeversteam van KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht inzake januari/februari 2021.

 • Arbeidsmarkupdate oktober 2020

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht inzake oktober 2020.

 • Webinar Arbeidsmarkt UWV

  UWV organiseert op vrijdag 30 oktober 2020 van 14.00 tot 16.30 uur het webinar ’Arbeidsmarkt: Regio in Beeld Brabant’.

 • Arbeidsmarktinformatie 19 oktober 2020

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van 19 oktober 2020.

 • Webinar Actualiteiten arbeidsrecht

  UWV verzorgt op donderdagmiddag 29 oktober 2020 het webinar ’Actualiteiten ontslag, NOW en compensatieregeling transitievergoedingen’.

 • Arbeidsmarktinformatie 25 september 2020

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van 25 september 2020.

 • Arbeidsmarktinformatie 25 augustus 2020

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van 25 augustus 2020.

 • Arbeidsmarktinformatie 24 juli 2020

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van 24 juli 2020.

 • Arbeidsmarktinformatie 25 juni 2020

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van 25 juni 2020.

 • Coronacrisis: impact op de werkgelegenheid in Zuidoost-Brabant

  De uitbraak van het coronavirus leidt onvermijdelijk tot een terugval in de werkgelegenheid is onvermijdelijk. In dit rapport 'Coronacrisis: impact op de werkgelegenheid in Zuidoost-Brabant' van UWV (4 juni 2020) vind je een recent overzicht van de impact.
   
   

 • Arbeidsmarktinformatie 25 mei 2020

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van 25 mei 2020.

 • Arbeidsmarktinformatie 1 mei 2020

  De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. KempenPlus en UWV bekijken deze ontwikkelingen en brengen de gevolgen voor de arbeidsmarkt in beeld. Hier vind je het overzicht van 1 mei 2020.

.