Disclaimer

Dit is de officiële website van KempenPlus. KempenPlus is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Kom je fouten of verouderde informatie tegen of heb je suggesties voor verbeteringen? Wij stellen je reactie bijzonder op prijs. Dat kan per e-mail via info@kempenplus.com.

Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt.

Browsers
De website is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Internet Edge, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken.

Links
Links naar websites van derden worden uitsluitend geplaatst voor het gemak van de gebruiker. KempenPlus heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

Heb je op deze pagina de informatie gevonden die je zocht?