Werk uitbesteden

Werk uitbesteden bij KempenPlus

Je moet niet altijd alles zelf willen doen. Vaak is het verstandig om werk juist uit te besteden. De voordelen hiervan zijn bekend: je kunt je focussen op je basisactiviteiten, je maakt optimaal gebruik van onze kennis en ervaring, je verbetert de flexibiliteit in je onderneming en je kunt gerichter investeren in je eigen primair proces. En de ervaring leert dat uitbesteden vaak ook gewoon goedkoper is.

Dankzij onze grote groep medewerkers en onze volledig ingerichte productiehallen is het wel haast zeker dat we je van dienst kunnen zijn. En dan maakt het niet uit of je een kleine, eenmalige opdracht hebt of een volledige, op de lange termijn gerichte samenwerking middels onze "shop-in-shop" dienstverlening voor ogen hebt. Goed om te weten is dat al onze medewerkers een plus hebben. Je invulling aan ‘sociaal ondernemen’ heb je dus ook meteen geregeld.

Op deze pagina lees je meer over de diverse mogelijkheden waarmee we je kunnen helpen als je werk uit wilt besteden.

Iedereen werkt mee

KempenPlus is het participatiebedrijf voor de inwoners van de Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden.

 


 

Deze website is nog in ontwikkeling. Zie je fouten of heb je suggesties? Mail ze a.u.b. naar communicatie@kempenplus.com.

E-mailadres
info@kempenplus.com

Telefoonnummer
0497-33 12 00

 


 

Facebooklinkedin

 


 

 

Openingstijden bezoekers
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Bezoekadres
Raambrug 8, 5531 AG Bladel

Plan uw route

Postadres
Postbus 10, 5530 AA Bladel

KVK 17267762
 Privacyverklaring
Disclaimer
Archiefweb