KempenPlus is partner van De achthonderd, een programma voor Duurzame inzetbaarheid. De achthonderd is opgezet door verschillende organisaties, opleiders en werkgevers. Doel is om in 2023 ten minste 800 mensen van 18 jaar en ouder op te leiden die extra begeleiding nodig hebben om een mbo-opleiding te kunnen volgen. Zodat ze zich kunnen verbinden aan banen in o.a. sectoren als de techniek, logistiek of zorg en dienstverlening. Want ook al heb je geen startkwalificatie, ieder mens heeft talenten en drijfveren.

Werken en Leren
Via de De achthonderd volg je een BBL-opleiding Werken en Leren. Er zijn op dit moment mogelijkheden in de richting van techniek, de zorg & dienstverlening én in de logistiek. Alle opleidingen worden gecombineerd met een betaalde werkplek. Een opleiding Werken en Leren bied je de kansen om je talenten te benutten. Hiermee kies je voor een mooie nieuwe start van jouw toekomst!

Doe jij mee?
Woon jij in een van onze Kempengemeenten? Heb je een bijstandsuitkering en wil je graag je talenten ontwikkelen? Neem dan contact op met je Werk & Participatiecoach van KempenPlus.

Ben je werkgever en wil je graag een werkplek bieden? Neem dan contact op met de accountmanagers van KempenPlus.

Meer informatie over de achthonderd vind je op www.de800.nl(externe link).

Heb je op deze pagina de informatie gevonden die je zocht?