Benieuwd naar de ervaringen van andere werkgevers? In onderstaande succesverhalen vertellen werkgevers en werknemers over de voordelen die zij via KempenPlus behaald hebben. Het aantal voorbeelden is legio. Graag sparren we over wat onze medewerkers en cliënten met hun plus voor jouw organisatie zullen betekenen.

 • Samen groeien bij TOM

  In 2005 startte Tom te Riele zijn fietsenwinkel in Tilburg en breidde zijn team al snel uit met medewerkers uit de sociale werkvoorziening. De fietsenwinkel liep zo goed, dat Tom besloot om via internet zijn fietsen te verkopen. In zijn geboortedorp Bladel opende hij een magazijn en kantoor annex webshop. Daar waren de lijntjes met het werkgeversteam van KempenPlus/UWV zo gelegd.
 • Een schot in de Roos bij Alles over Groenbeheer

  Alles over Groenbeheer doet haar naam eer aan: ze weten alles, maar dan ook echt álles over groenbeheer. Of het nu gaat om het renoveren van groenvlakken, het bestrijden van plagen of de kwaliteitsbepaling van bomen; Alles over Groenbeheer adviseert erover.
 • Een stevige basis bij The Steel Factory

  Bij zijn vorige werkgever had Ben van Doormaal al goede ervaringen met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Toen hij twee jaar geleden samen met zijn vrouw Angelique The Steel Factory in Luyksgestel startte stond één ding vast: we gaan in ons team plaats maken voor mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken.
 • “Gemotiveerde mensen slagen altijd”

  Twee statushouders, afkomstig uit Eritrea, zijn sinds enkele maanden aan het werk bij Borrenbergs Projectinrichting in Luyksgestel. Ondanks de taalbarrière zijn de twee snel opgenomen in het hechte team van werknemers.
 • Apotheek Bergeijk enthousiast over samenwerking met KempenPlus

  KempenPlus heeft al enkele jaren een warme band met Apotheek Bergeijk. Apotheker Brahm Thio is enthousiast, zowel over KempenPlus als over zijn werknemer Rik van Aaken.
 • HSPO en KempenPlus al jarenlang succesvolle combinatie

  Al ruim drie jaar werken KempenPlus en zorgorganisatie HSPO succesvol samen om mensen actief deel te laten nemen aan de arbeidsmarkt. De geoliede tandem hielp tot op heden al bijna dertig mensen aan een baan. “Wij kijken naar wat mogelijk is, net als KempenPlus. Dat werkt prettig samen.”