Benieuwd naar de ervaringen van andere werknemers? In onderstaande verhalen vertellen werknemers en hun werkgever over de resultaten die zij via KempenPlus hebben kunnen behalen. Het aantal voorbeelden is legio. Graag helpen we om van jouw werk ook een succesverhaal te maken.

 • Thuiskomen bij Metaalindustrie Vermeulen

  “Mijn werk voelt als thuiskomen, hoe fijn is dat!” Mario Faassen glundert als hij over zijn detacheringsplek vertelt. Die plek is Metaalindustrie Vermeulen In Bladel, waar Mario enkele maanden geleden begon.
 • “Deze kans met beide handen aangegrepen”

  Sinds negen maanden zijn twee statushouders, beiden afkomstig uit Eritrea, werkzaam bij Borrenbergs Projectinrichting in Luyksgestel. Beide mannen zijn blij eindelijk in hun eigen inkomsten te voorzien.
 • Ik ben hier helemaal op mijn plek

  Voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het vaak moeilijk om passend werk te vinden. KempenPlus bemiddelt al jaren tussen deze doelgroep en werkgevers. Zo zijn er de afgelopen jaren al tientallen mensen aan een baan geholpen. Eén van hen is de 28-jarige Rik van Aaken uit Eersel.
 • HSPO en KempenPlus al jarenlang succesvolle combinatie

  Al ruim drie jaar werken KempenPlus en zorgorganisatie HSPO succesvol samen om mensen actief deel te laten nemen aan de arbeidsmarkt. De geoliede tandem hielp tot op heden al bijna dertig mensen aan een baan. “Wij kijken naar wat mogelijk is, net als KempenPlus. Dat werkt prettig samen.”