Benieuwd naar de ervaringen van andere werknemers? In onderstaande verhalen vertellen werknemers en hun werkgever over de resultaten die zij via KempenPlus hebben kunnen behalen. Het aantal voorbeelden is legio. Graag helpen we om van jouw werk ook een succesverhaal te maken.

  • In de voorbije jaren vonden tientallen werkzoekenden via het werkgeversteam van Kempenplus/ UWV hun plek bij internetgigant TOM. Sommige kandidaten hadden al ervaring in een magazijn, andere kwamen uit een compleet andere sector. Tot die laatste categorie behoren Alaa, Mhreteab en Matthijs.
  • Soms loopt het leven anders dan gehoopt en moet je even een zijpad nemen. Voor Diana is dit zeker het geval. Vanwege de ziekte van haar zoon kon ze haar carrière niet voortzetten. Na een aantal internationale studies en een glanzende carrière moest ze noodgedwongen een bijstandsuitkering bij KempenPlus aanvragen.
  • Met een grote glimlach onthaalt Hannes ons op zijn werkplek bij The Steel Factory in Luyksgestel. Sinds enkele maanden werkt hij hier als productiemedewerker. Samen met zijn collega’s maakt Hannes de mooiste poorten en sierhekwerk voor particulieren en bedrijven.
  • “Mijn werk voelt als thuiskomen, hoe fijn is dat!” Mario Faassen glundert als hij over zijn detacheringsplek vertelt. Die plek is Metaalindustrie Vermeulen In Bladel, waar Mario enkele maanden geleden begon.
  • Sinds negen maanden zijn twee statushouders, beiden afkomstig uit Eritrea, werkzaam bij Borrenbergs Projectinrichting in Luyksgestel. Beide mannen zijn blij eindelijk in hun eigen inkomsten te voorzien.
  • Voor werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, is het vaak moeilijk om passend werk te vinden. KempenPlus bemiddelt al jaren tussen deze doelgroep en werkgevers. Zo zijn er de afgelopen jaren al tientallen mensen aan een baan geholpen. Eén van hen is de 28-jarige Rik van Aaken uit Eersel.
  • Al ruim drie jaar werken KempenPlus en zorgorganisatie HSPO succesvol samen om mensen actief deel te laten nemen aan de arbeidsmarkt. De geoliede tandem hielp tot op heden al bijna dertig mensen aan een baan. “Wij kijken naar wat mogelijk is, net als KempenPlus. Dat werkt prettig samen.”