Heb je een vacature of verwacht je binnenkort iemand (tijdelijk) nodig te hebben? Laat het ons weten, want we helpen je graag. Onze vaste groep medewerkers bestaat uit ca. 650 mensen. Daarnaast hebben we continu de beschikking over een eigen wisselend bestand van ruim 500 kandidaten. Dat we je kunnen helpen, is dus wel bijna zeker. Goed om te weten is dat al onze medewerkers een plus hebben. Je invulling aan ‘sociaal ondernemen’ heb je dus ook meteen geregeld.

Vacature plaatsen op werk.nl

Stap 1 in het vinden van goed personeel is hen laten weten dat je iemand zoekt. Met het plaatsen van een vacature op de website werk.nl bereik je meteen een grote groep die op zoek zijn naar (nieuw) werk. Deze website is van UWV. Nadat je je hebt aangemeld, kun je gratis vacatures plaatsen en krijg je toegang tot de meer dan 350.000 cv's.

Samen de juiste medewerker vinden

Als je graag van a tot z geholpen wilt worden, kan dan uiteraard ook. Neem contact met ons op om een afspraak te maken met je accountmanager. In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar best passende manier om tot een goede invulling van de vacature te komen. KempenPlus is gespecialiseerd in medewerkers met een plus. Om deze reden kijken onze accountmanager niet alleen naar de functie op zich, maar ook naar de bredere organisatie.

Vanuit onze ervaring weten we dat er vaak veel meer mogelijk is dan werkgevers in eerste instantie inschatten. Lees maar eens over onze eerdere succesverhalen. Ook zal de accountmanager je alles kunnen vertellen over de voordelen die er verbonden zijn aan het werken met mensen met een plus.

En misschien blijkt uit het gesprek wel dat het voor organisatie op dit moment beter is om juist niet iemand aan te nemen, maar het werk (deels) uit te besteden. Bijvoorbeeld als er sprake is van een piekbelasting: op dat moment heb je wel 'de handjes' ter beschikking, maar zonder de eventuele nadelen op langere termijn. Lees meer over de mogelijkheden hoe je via KempenPlus werk kan uitbesteden.

Welke oplossing er ook uitkomt, het doel is dat het werk binnen je organisatie gedaan wordt. Onze medewerkers staan in ieder geval vol enthousiasme klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Afspraak

Wil je een afspraak inplannen met een accountmanager?

Neem dan contact op met het Werkgeversservicepunt De Kempen of stuur een e-mail naar info@kempenplus.com.

Heb je op deze pagina de informatie gevonden die je zocht?