De prijzen van energie zijn in korte tijd aanzienlijk gestegen en blijven naar alle waarschijnlijkheid nog verder stijgen. Dat kan betekenen dat je flink meer moet betalen voor gas en elektra. Maar wat kun je doen om je kosten toch zo laag mogelijk te houden en waar kun je terecht voor advies?

Energiebesparende maatregelen voor uw woning

Hoe energiezuinig is mijn woning en welke (eenvoudige) aanpassingen kan ik doen om mijn huis energiezuiniger te maken? Welke alternatieven zijn er voor verwarming met aardgas in mijn woonsituatie? Welke opties heb ik als mijn CV-ketel het begeeft? Hoeveel zonnepanelen kunnen er op mijn dak en waar kan ik deze het beste plaatsen? Voor een antwoord en advies op deze vragen en meer kun je terecht bij KempenEnergie.

KempenEnergie kan je helpen bij het besparen van energie en bieden mogelijkheden om mee te doen en alleen of in een collectief bij te dragen aan de energietransitie. Bij het energieloket kun je binnenlopen voor advies over hoe je energie kunt besparen. Ook zijn er energiecafés en online energie workshops. Kijk voor het totale aanbod op: www.kempenenergie.nl/diensten of stuur een mail naar info@kempenenergie.nl.

Voor alle contactinformatie en de bezoekadressen van alle energieloketten in de Kempen zie www.kempenenergie.nl/contact

Energiecontracten

Loopt je energiecontract af  en dien je een nieuw energiecontract af te sluiten? Is mijn huidige energiecontract nog wel het meest voordelig? Is het verstandig om over te stappen? Kan ik besparen op mijn energiekosten? Voor een antwoord en persoonlijk advies kun je terecht bij de energiecoaches van Goedkope Energie via Gezondverzekerd.nl.

Op de vergelijkingssite https://www.gezondverzekerd.nl/energie/ vind je informatie om je energiekosten te verlagen en over mogelijkheden met betrekking tot je energiecontract. Voor vragen en advies kun je telefonisch contact opnemen met een energiecoach via 085-3035389. Ook staan er energiecoaches voor je klaar via een online chatfunctie.

Wel of niet overstappen?

Overstappen is niet altijd nodig. Heb je bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope Energie helpt je met het beste advies voor jouw persoonlijke situatie. Op basis van een aantal korte vragen via een online vragenlijst krijg je advies over of overstappen loont in jouw situatie. Vervolgens kun je verder praten en uitgebreid persoonlijk advies krijgen van een energiecoach via een telefoongesprek of via de online chatfunctie.

Let op: iedere persoonlijke situatie is anders! Laat je dus vooraf goed informeren en adviseren door een energiecoach voordat je overstapt van energiecontract.

Overstappen

In het geval dat het advies is dat overstappen voor jou een goede optie is biedt Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Een uniek aanbod tegen de laagste prijzen. Stap je over via www.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie dan krijg je de volgende voordelen:

  • Je betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd;
  • Je ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. We hebben speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op je rekening. Zo komt je niet voor verrassingen te staan.
  • Je krijgt altijd groene energie.

De energiecoach helpt je ook bij het overstappen van energieprovider en het opzeggen van je huidig contract.

Heb je op deze pagina de informatie gevonden wat je zocht?