Welkom bij KempenPlus en UWV

Op woensdag 3 april 2024 organiseren KempenPlus en UWV een banenmarkt. Iedereen is welkom van 14.30 tot 17.00 uur. De locatie van het evenement is Raambrug 8 in Bladel (het Werkplein van KempenPlus en UWV).

Wat kun je verwachten?
Ongeveer 40 werkgevers uit diverse sectoren zullen aanwezig zijn om mensen die werk zoeken of van werk willen veranderen, te leren kennen, hun vacatures te tonen en - bij een wederzijdse klik - een vervolgafspraak mee te maken. Met de aanwezigheid van diverse werkgevers uit sectoren als logistiek, distributie, productie, zorg, administratief en horeca, belooft de banenmarkt een interessant evenement te worden. Bij de vorige editie hebben meer dan 300 werkzoekenden kennisgemaakt met werkgevers uit de regio. 

Informatiehoek
Tijdens de banenmarkt is er ook een informatiehoek. Hier kun je informatie inwinnen en je vragen stellen over werk en school. De aanwezige partijen zijn Eures, Huis naar Werk, UWV Arbeidsjuridische Dienstverlening, Ontdekdezorg Contactpunt, Techniek Coalitie Brabant, REA-college, Summa College, DigiTaalhuis en Taalkracht.

Ons doel?
Een fijne werkplek voor iedereen. We willen de werkzoekenden de diversiteit aan werkgevers in de Kempen laten ontdekken. Letterlijk. Door beide bij elkaar te brengen, wordt de drempel om te solliciteren lager.

Welke bedrijven en organisaties zijn er?
Een overzicht van aanwezige bedrijven en organisaties vind je onder aan deze pagina.

Tips:

  • Neem je cv of persoonlijk profiel mee
  • De parkeerplaatsen zijn beperkt, dus kom zoveel mogelijk met de fiets of OV.

Vragen?
Stuur een mailtje naar Suzanne.vanGompel@uwv.nl