Daniëlle en Kruidvat Bladel; een succesvolle combinatie

𝗜𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝗲𝗳 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗱𝗮𝗮𝗿𝗺𝗲𝗲 𝗺𝗮𝘅𝗶𝗺𝗮𝗮𝗹 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝗲𝗹 é𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗽𝗼𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲𝗲𝗹 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝗮𝗿𝗯𝗲𝗶𝗱𝘀𝗺𝗮𝗿𝗸𝘁. 𝗠𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗰𝗼𝗹𝗹𝗲𝗴𝗮 𝗛𝗮𝘆𝗳𝗮 𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀 𝗱𝗶𝗲 𝘇𝗶𝗷 𝗰𝗼𝗹𝗹𝗲𝗴𝗮 𝗗𝗮𝗻𝗶ë𝗹𝗹𝗲 𝗻𝘂 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗴𝗲𝘃𝗲𝗻, 𝗶𝘀 𝗞𝗿𝘂𝗶𝗱𝘃𝗮𝘁 𝗕𝗹𝗮𝗱𝗲𝗹 𝗲𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗿𝘀.

Daniëlle is het typische voorbeeld van ‘ruwe bolster blanke pit’. Niet handig in de winkel zou je denken. Maar niets is minder waar. De plaatsing van Daniëlle bij Kruidvat Bladel blijkt een hele goede. “Ik kan hier zijn wie ik ben en ze accepteren me hoe ik ben.” vertelt Daniëlle. In de begeleiding doet Britt (filiaalmanager Kruidvat Bladel) niet veel anders dan bij de andere werknemers. Britt vertelt: “Qua begeleiding zijn we bij Daniëlle begonnen zoals we bij de meeste nieuwe medewerkers doen.” Dat betekent in koppels werken en dingen voordoen. Ze vervolgt: “Daniëlle heeft laten zien dat ze de dingen snelt oppikt en daarnaast ook nog eens heel leergierig is.” Dat maakt dat Britt haar heeft aangemeld voor de zomertalentklas van hun district. Dat Daniëlle gekozen is om te groeien naar zomertalent voelt als een waardering: “Als zomertalent leer je in korte tijd de volledige basis zodat je kan ondersteunen in leidinggevende of administratieve taken als de (assistent) filiaalmanager met vakantie is.” vertelt ze.

𝗙𝘆𝘀𝗶𝗲𝗸
Het is soms flink aanpoten in de winkel. En ook fysiek valt het door haar arbeidsbeperking niet altijd mee voor Daniëlle beseft ook Britt. “De werkdruk is best hoog. Gelukkig kan Daniëlle hierin zelf op tijd haar grenzen aangeven en zoeken we samen steeds naar de juiste balans.” Daardoor blijft Daniëlle ook plezier houden in haar werk. “Wat ik vooral leuk vind aan het werken bij Kruidvat is de interactie met klanten. Gewoon wat kletsen, ze helpen om de producten te vinden of ze laten zien hoe de zelfscankassa werkt.”

𝗗𝗮𝗻𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿
Ook is Daniëlle KempenPlus dankbaar: “Jullie hebben ervoor gezorgd dat er wordt gekeken naar mij als persoon en mijn motivatie.” Ze is voorlopig nog niet uitgeleerd bij Kruidvat Bladel. En wij? Wij krijgen bijzonder veel energie van een succesvolle plaatsing als deze en blijven de ontwikkeling van Daniëlle volgen.