De talenten van ... Kim!

Kim (32) is accountmanager binnen KempenPlus. Vanuit haar rol legt -en onderhoudt zij- het contact met bedrijven. Kim staat opgesteld voor bedrijven binnen de gemeente Reusel-De Mierden en de gemeente Bladel. Voor deze gebieden is zij eerste aanspreekpunt voor bedrijven met bijvoorbeeld een personele vraag. Een zeer leuke en afwisselende functie: "Ik krijg veel energie van het in gesprek gaan met werkzoekenden en werkgevers. Met name om zo vacatures passend te maken voor de doelgroepen van KempenPlus. Dit zijn toch kandidaten die een stukje begeleiding nodig hebben bij het vinden van een passende baan."

Op vrijdag 15 juli organiseert KempenPlus een ondernemersontbijt. Kim is één van de organisatoren hiervan. Het ondernemersontbijt is bedoeld om te netwerken en om te laten zien wie KempenPlus is en wat we doen. Daarnaast zal ook onze nieuwe bedrijfsfilm getoond worden. “Het gebouw heeft een flinke metamorfose ondergaan. Zo is er een werkplein geopend en hebben we een nieuw bedrijfsrestaurant. Dus het leek ons leuk en waardevol om, nu het kan, onze vernieuwde omgeving te laten zien aan ondernemers hier in de buurt en dat in de vorm van een ontbijtsessie te doen.” Het event is vooral interessant voor eigenaren, HR-managers, teamleiders en productiemanagers. Deelnemen aan het ondernemersontbijt? Aanmelden kan nog tot en met vrijdag 1 juli. Stuur je aanmelding naar communicatie@kempenplus.com o.v.v. ondernemersontbijt.

Kim sluit af: “Wat ook goed om te weten is, is dat we werkgevers ondersteuning kunnen bieden bij de inzet van mensen vanuit verschillende doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan werkgeversvoordelen zoals de inzet van job coaching, een proefplaatsing, loonkostensubsidie en de no-risk polis." Meer weten hierover? Kim is bereikbaar via k.vrolijk@kempenplus.com / 06 10169722.