De talenten van ... Marco

De talenten van … Marco!

Marco is inmiddels al 33 jaar onze collega. In de loop van de jaren heeft hij bij bijna alle afdelingen binnen KempenPlus zijn bijdrage kunnen leveren als medewerker. Momenteel is Marco werkzaam binnen de grafische afdeling en daarnaast nog voor een aantal uur in ons magazijn. Marco past zich makkelijk aan en is prettig in de omgang. Dat maakt dat hij het na al die jaren nog steeds erg naar zijn zin heeft binnen KempenPlus. “Ik heb gewoon goed zo.” Hij vervolgt: “Er zijn altijd wel dingen die je minder bevallen. Of soms juist heel goed bevallen. Maar je moet altijd vanuit de goede dingen handelen. En als jou iets dwars zit, is het belangrijk dat je dat meteen goed uitpraat.”

Maar waar hij echt goed in is én toch ook wel het allerleukste vindt, is wat hij nu doet: de heftruck en/of de zitstapelaar besturen. Werkzaamheden die hij voornamelijk bij het magazijn uitvoert. “Dat is gewoon mijn ding.” vertelt hij. Marco heeft een groot talent. Hij onthoudt namelijk alles wat hij in zijn leven heeft meegemaakt. Tot in detail. “Dat is een soort tik. Iedereen heeft wel iets waar hij goed in is.” lacht hij. Daarmee doelt hij op het feit dat hij bijvoorbeeld heel gemakkelijk auto’s (inclusief kenteken) onthoudt. Hij vertelt: “Ik heb heel veel met auto’s. Vroeger wilde ik eigenlijk rijinstructeur worden. Dat was mijn droom wel. Of autoverkoper.” Zijn droomauto? Een Volvo V70. “En dan het liefst zo’n 5 jaar oud.”

In de vakantie gaat Marco ook graag op reis. Hij heeft inmiddels al veel van de wereld gezien. Zijn verste reis ging naar Australië. Maar ook de herinneringen die hij in Amerika heeft gemaakt, blijven hem altijd bij. “Ik ben een gelukkig mens!” sluit hij af.