De talenten van ... Marina

De talenten van ... Marina!

Marina is een vrolijke verschijning binnen onze organisatie. Ze vertelt: “Al 41 jaar werk ik hier en kortgezegd vind ik het geweldig!”. Ze vervolgt: “Ik werk bij KempenPlus omdat ik een lichamelijke beperking heb. Ik zit in rolstoel. KempenPlus heeft werk voor mij dat bij mij past gezien mijn beperking. Ik kan mij hier vrij bewegen. Daarnaast zijn ze ook heel flexibel.” Zo heeft ze bijvoorbeeld flexibele werktijden waardoor ze haar fysiotherapie en aangepaste fitness kan doen. Dat geeft haar een goed gevoel. Over haar werk en collega’s vertelt ze: “Er zit veel afwisseling in het werk. Gelukkig heb ik ook leuke collega’s en veel sociale contacten. Zij geven mij het gevoel dat ik ergens bij hoor.”

Vroeger droomde Marina ervan om kleuterjuf te worden. Of dierenverzorgster. Dat het niet gelukt is, heeft ze -met behulp van het Charlotte Oord in Tilburg (nu Leijpark, onderdeel van Libra Revalidatie & Audiologie)- een plekje kunnen geven. Ze is hen daarvoor daarom ook erg dankbaar.

Voor vele is het werk en de mensen in een beschutte werkomgeving onbekend. Toch heerst er een bepaald beeld. Dat merkt Marina ook. Ze wil daarom ook graag de volgende boodschap delen: “Ik vind het belangrijk dat mensen elkaar accepteren hoe ze zijn. Het is niet zo dat we minder kunnen. Wij hebben onze eigen plek binnen de maatschappij en we worden niet graag in een hokje geplaatst.”

#KempenPlus #Bladel #ReuseldeMierden #Bergeijk #kempen #kempengemeenten #talenten #verhaal #storytelling #samenmakenwedekempen