De talenten van … Priscilla!

Haar carrière binnen KempenPlus gaat vele jaren terug. Sinds 6 jaar werkt Priscilla als meewerkend voorvrouw binnen onze groenvoorziening in Bladel. Als enige vrouw in het team doet ze niet onder voor de mannen. Ze vertelt: ‘Het is best een zware job. Het spitten, bomen snoeien en het schoffelwerk kan wel zwaar zijn. Vooral in je schouders. Maar het is bovenal heel divers en je krijgt eer voor je werk. Dat is wat het voor mij iedere dag opnieuw leuk maakt. Gewoon lekker buiten zijn.” Daarnaast is ze vooral ook heel dankbaar: “Ik heb heel veel aan KempenPlus te danken. Cursussen, scholing, doorgroeimogelijkheden; ze hebben mij daar nooit in geremd.”

Haar rol als meewerkend voorvrouw is tweeledig. Enerzijds rapporteert ze aan de werkleider en bespreekt ze met hem wat goed gaat en wat beter kan. Anderzijds werkt ze zelf ook mee en ze stuurt een groep van 5 medewerkers aan. Haar uitdaging ligt dan voornamelijk bij de mensen die alle handelingen en technieken nog moet leren. “Ik hou vol en ik heb geduld met de mensen. Ik geef ze de ruimte om te leren. Als ik ze zie groeien, weet ik dat ik goed bezig ben.”

De voortuin aan onze locatie aan de Raambrug heeft een metamorfose ondergaan. Een externe partij heeft het voorwerk voor het gras gedaan. Vervolgens heeft Priscilla met nog 4 andere collega’s de rest van de tuin onder handen genomen. “Ik ben heel trots op het resultaat! Het is een echt een eyecatcher voor iedere bezoeker.”