Webinar ’Actualiteiten ontslag, NOW en compensatieregeling transitievergoedingen’

UWV verzorgt op donderdagmiddag 29 oktober 2020 het webinar ’Actualiteiten ontslag, NOW en compensatieregeling transitievergoedingen’. Deze webinar is bedoeld voor werkgevers, HRM-professionals en arbeidsrechtjuristen. Deze online bijeenkomst begint om 14.00 uur en zal tot 16.00 uur duren.

De webinar wordt namens UWV georganiseerd door de afdeling Arbeidsjuridische dienstverlening (AJD). Onder leiding van Wouter Kurpershoek, journalist en voormalig correspondent van het NOS Journaal, krijgen werkgevers in deze webinar praktische informatie over de nieuwe uitvoeringsregels bij de ontslagprocedure via UWV, de definitieve berekening van de NOW en de nieuwe compensatieregeling transitievergoeding bij een bedrijfsbeëindiging. De webinar wordt komt in de plaats van de gebruikelijke bijeenkomsten op locatie, zoals de regionale werkgeverscongressen van AJD en het landelijke arbeidsjuridisch congres.

Belangstellende werkgevers kunnen zich kosteloos aanmelden via de link: aanmelden voor webinar.

Via meer informatie over het webinar kunt u meer lezen over de online bijeenkomst. Alle deelnemers krijgen een exemplaar van het boek ‘UWV ontslagprocedure’. De eerste 500 aanmelders krijgen bovendien een klein presentje.

Heb je als werkgever vragen? Neem dan contact op met een van de adviseurs van het Werkgeversservicepunt De Kempen.