Eigenlijk was Ron Van Gompel, directeur van Metaalindustrie Vermeulen in Bladel, helemaal niet op zoek naar een nieuwe medewerker. Maar toen KempenPlus belde dat ze een enthousiaste metaalmedewerker beschikbaar hadden, was hij toch nieuwsgierig.

Ron: “We hebben al vaker met goede krachten vanuit KempenPlus gewerkt; één medewerker hebben we nu via Begeleid Werken zelfs in vaste dienst. We hebben korte lijntjes, dus leek het me goed om eens kennis te maken”.

Elkaar helpen

Die kennismaking was een schot in de roos: het klikte tussen Ron en kandidaat Mario. Mario kon aan de slag en vanwege de diversiteit van het werk wordt hij aan diverse machines ingezet. Sommige machines kende hij al vanuit zijn vorige werk, op andere werd hij ingeleerd. Vanwege knieklachten kan Mario niet met hele grote platen werken, maar dit is geen probleem. Mario vertelt: “Er wordt rekening met me gehouden en op een geduldige manier krijg ik alles uitgelegd. Dat is het fijne hier bij Vermeulen. Iedereen helpt elkaar.”

Kempisch karakter

Samenwerking staat bij Vermeulen hoog in het vaandel, het liefst met relaties uit de Kempen. Metaalindustrie Vermeulen is een toeleverancier van met name Kempische bedrijven. Zelf besteden ze bijvoorbeeld las- en spuitwerk uit aan bedrijven in de buurt. Zelfs de medewerkers komen allemaal uit Bladel en omgeving. Volgens Ron past het Kempische karakter het beste bij Metaalindustrie Vermeulen: “Het is gemoedelijker, er kan veel meer hier in de Kempen. Dat is ook het voordeel van KempenPlus: ze (her)kennen onze mentaliteit en de lijntjes zijn kort. Ook Mario past goed in ons team. Hij is een welkome aanvulling; wederom een goede match van KempenPlus ”.

Heb je vragen over wat KempenPlus voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem contact met ons op via 0497-33 12 00 of stuur een e-mail naar info@kempenplus.com.

Heb je op deze pagina de informatie gevonden die je zocht?