Kredietbank Nederland is een bank zonder winstoogmerk, waar je eerlijk en onafhankelijk advies krijgt. KempenPlus en Samenwerking Kempengemeenten werken samen met Kredietbank Nederland.

Lening op maat

Wil je een verantwoorde lening? En wil je voorkomen dat je schuld te hoog oploopt? KempenPlus en Samenwerking Kempengemeenten hebben hierover afspraken gemaakt met Kredietbank Nederland. Hierdoor ben je zeker van een lening op maat, die past bij jouw persoonlijke situatie.

Een persoonlijke lening is een eenvoudige vorm van lenen. Je leent een bedrag, lost het in termijnen af en betaalt een vast rentepercentage over het bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Het is tegenwoordig gemakkelijk om een lening af te sluiten. Maar let op, want een lening is een schuld waar je rente over moet betalen. Oftewel, geld lenen kost geld.

Voor wie en hoeveel?

Als je niet meer dan het minimumloon verdient, kun je een lening aanvragen bij Kredietbank Nederland. Dat geldt ook als je een negatieve BKR-registratie hebt. Als je bank aan jou geen lening wilt verstrekken, kun je toch bij Kredietbank Nederland terecht.

Je kunt al lenen vanaf € 250,- met een looptijd tussen 6 en 60 maanden. Kredietbank Nederland helpt je bij het bepalen van je ideale leenbedrag. Je mag altijd eerder aflossen, als dat zo uitkomt. Indien je vervroegt aflost, kan het zijn dat hier een vergoeding voor in rekening wordt gebracht. Dit is afhankelijk van het moment waarop vervroegde aflossing plaatsvindt. 

Ga voor meer informatie over geld lenen bij de Kredietbank naar de website van Kredietbank Nederland.

Heb je op deze pagina de informatie gevonden die je zocht?